Rólunk

G.E.B.E.

Rólunk

CÉGTÖRTÉNET

A G.E.B.E. Kft, 1996-ban alakult az akkor egyéni vállalkozóként dolgozó Dömsödi Béla vezetésével. A cég elsődlegesen nemzetközi árufuvarozási feladatokat lát el, de a megváltozott piaci igények egyre inkább a komplex és egyetemleges logisztikai szolgáltatás irányába terelték a céget.

A piaci igények által vezetve a G.E.B.E. Kft. a 2000-es évek első felére megnyitotta első raktárát és folyamatosan bővítette szolgáltatási körét. 2010-től a raktározási szolgáltatás rentábilisan 5000 m2 feletti, a cég pedig átlépi az 50 fős létszámot. 2020-tól a raktározási szolgáltatás 20000 m²  fölé, a létszám pedig 200 fő fölé nőtt.

Érdekességként:
A G.E.B.E. Kft. neve, mely a betűket összeolvasva a sovány ló megfelelője, mialatt egy szójáték – mely utal a szekérrel végzett fuvarozásra és a lóra – valójában az alapító tulajdonosok keresztnevének kezdőbetűi, pontokkal elválasztva.

Úgymint Dömsödi

G.ábor
E.nikő
B.éla
E.rzsébet

G.E.B.E.

Céljainkról

VÁLLALATI KÜLDETÉS

 Elsődlegesen – mint a logisztikában dolgozóknak – nem lehet más célunk, mint hogy a megfelelő árut, a megfelelő helyre, a megfelelő időben, a megfelelő állapotban, a megfelelő költségen juttassuk el. Cégünk célja, hogy a magyarországi logisztikai piacon, vevőinket széles spektrumban, magas színvonalon és személyre szabottan szolgáljuk ki, mialatt érzékelhető és realizálható értéket teremtünk. Értékeink között tartjuk számon a tudást, az etikus viselkedést, a mindenkori rendelkezésre állást, és a vevői elkötelezettséget.

03

G.E.B.E.

TAGSÁGAINK

Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének (MLSZKSZ) 
http://www.mlszksz.hu/

Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NIT) 
http://www.nit.hu/

Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK)
http://www.fmkik.hu/

G.E.B.E.

Céljainkról

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

A G.E.B.E. Kft. a társadalmi felelősségvállalás elkötelezett híve és gazdasági lehetőségeinek megfelelő mértékben támogatja szűkebb és tágabb környezetét. Fontosnak tartja a fenntartható fejlődést és az etikus üzleti gyakorlatokat. Ezek mellett kiemelt figyelmet fordít ügyfeleire, partnereire és erős kapcsolatokat ápol velük.

G.E.B.E.

Környezetvédelem

ZÖLD LOGISZTIKA

Cégünk a környezetvédelem elkötelezett híve. Munkánk során arra törekszünk, hogy fuvarfeladatainkat, raktározási tevékenységünket a lehető legkisebb környezeti-szennyezéssel végezzük.
Többek között folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, hogy munkánkat a mindenkori legkorszerűbb és leginkább környezetbarát eszközökkel végezzük.
Fuvarfeladataink elvégzésénél – útvonal-optimalizálást segítő szoftverünk segítségével – a lehető legkisebb mértékre csökkentjük a gépjárműveink kilométer futásást és az adott feladathoz tartozó üzemanyagfogyasztást.
Bioüzemanyag tankolásával csökkentjük a környezeti szennyezést. Szelektíven gyűjtjük a hulladékot és törekszünk, hogy minél nagyobb arányban hasznosítsuk azt újra. Kerüljük a mérgező, környezetre akár csak kismértékben káros anyagok használatát. Energiatakarékosan állítjuk elő a meleg vizet és folyamatosan csökkentjük vízfelhasználásunkat.

2023-ban beszerzésre került két LNG üzemű vontató, mely a következő évek fejlődési irányát kijelölve már most jelentős mértékben hozzájárul a CO2 tudatos szállítmányozáshoz. Az újonnan üzembe állt modell 95 %-kal kevesebb részecske és 90 %-kal kevesebb nitrogén-dioxid (NO2) kibocsátásával a hagyományos járműveknél jobb levegőminőséget hagy maga után. Karbantartásmentes kipufogógáz-utánkezelő rendszer is segít az ökológiai lábnyom csökkentésében, hiszen ezekben  járművekben nincsen AdBlue, nincs részecskeszűrő. A két LNG vontatónak köszönhetően várhatóan évente 40 tonnával kevesebb CO2, 4 év alatt 160 tonnával kevesebb terheli a környezetünket.

G.E.B.E.

Ismerjen meg minket

VEZETŐSÉG

Dömsödi Gábor

Beruházás kezelés

Dömsödi Enikő

Marketing és belső ügyvitel kezelése

Dömsödi Béla

Operatív ügyvitel

Dömsödi Béláné

Pénzügyek