Értéknövelő szolgáltatások

G.E.B.E.

Értéknövelő szolgáltatás

Árgarancia szolgáltatás

Árgarancia szolgáltatásunkat olyan szerződéses partnereink részére kínáljuk, akik jellemzően több fuvarszolgáltatóval vannak szerződéses kapcsolatban, de a beérkező számlák sokfélesége folyamatos feldolgozásához, minősítéséhez nincsen kapacitásuk, vagy csak egy egyetemleges szolgáltató által, előzőleg már érvényesített és csak az általa kiállított számlát szeretnének fogadni, a fuvarfeladatokat ellátók számától függetlenül.

Ebben az esetben, mint egyetemleges szolgáltató alakítunk ki egy rendszertechnikai kapcsolatot, ahol a beérkező rendeléseket kezeljük a megbízó szerződéses partnereivel és hozzánk érkeznek a számlák is, melyet a megbízói szerződés szerint, minősítünk és a jóváhagyásunk után, küldjük a számlát megbízónknak.

A szolgáltatásunk előnyei, a megbízó esetében:

  • egyszerűsíti a rendelési folyamatot
    a megbízó előzőleg többcsatornás kapcsolattartását egy csatornába tereli
  • az azonnali kapcsolattartás biztosított
  • egyszerűsödik az ügyvitel és a számlázás
  • csökken az ügyviteli kockázat
    csökken a pénzügyi kitettség.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat vagy további kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba egy személyes elbeszélgetésre.

Menü

ÜGYFÉLKAPU

Fuvarfeladat feladás, információkérés, raktári adatszolgáltatás, időkapufoglalás, E-CMR, E-számla. Regisztrált ügyfeleink részére fenntartott oldal.

G.E.B.E.

logisztika felsőfokon

Keressen minket, kérjen ajánlatot!